Результати здійснення державного нагляду (контролю) у сфері охорони навколишнього природного середовища з 7 по 14 травня 2020 року

     Загальна сума збитків склала 16 665,040 тис. гривень. 

     Загальна сума пред’явлених претензій та позовів – 73,710 тис. гривень. Стягнуто претензій та позовів на суму 6,348тис. гривень.

 

    Зокрема,:

    - Встановлено  факт самовільного вибору піщано-гравійної суміші з р.Лімниця на території с.Ясень Рожнятівського району Івано-Франківської області.  Загальна сума  завданих довкіллю та державі збитків складає 1 699 601 грн. Матеріали перевірки передано до ГУ Нацполіції України в Івано-Франківській області  для подальшого реагування та встановлення винних осіб, які допустили дані порушення.
   - 
Встановлено  факт самовільного вибору піщано-гравійної суміші з р.Дністер на території Галицького району Івано-Франківської області.  Загальна сума  завданих довкіллю та державі збитків складає 14 441 000 грн. Матеріали перевірки передано до ГУ Нацполіції України в Івано-Франківській області  для подальшого реагування та встановлення винних осіб, які допустили дані порушення.

 

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці