Запобігання корупції

ЗАКОН УКРАЇНИ  "Про запобігання корупції"

Повідомити про корупцію: 

Якщо у Вас виникли  сумніви щодо правомірності дій працівників Державної екологічної інспекції Карпатського округу, просимо звертатись до головного спеціаліста з питань запобігання та виявлення корупції Державної екологічної інспекції Карпатського округу за номером телефону +38(0342)535829 . Також можна надіслати повідомлення про можливі факти корупційних або пов'язаних з корупцією правопорушень на електронну пошту  oa09@ukr.net.

 

Державна екологічна інспекція Карпатського округу співпрацює з особами, які добросовісно повідомляють про можливі факти корупційних або пов’язаних з корупцією правопорушень, інших порушень Закону України «Про запобігання корупції». Громадяни, які надають допомогу в запобіганні та протидії корупції, перебувають під захистом держави.

 

Ви можете надати засвідчену доказами інформацію про порушення вимог антикорупційного законодавства України щодо конкретної особи чи фактичних даних, а також щодо посадових осіб Державної екологічної інспекції Карпатського округу.

 

Всі повідомлення розглядаються головним спеціалістом з питань запобігання та виявлення корупції Державної екологічної інспекції Карпатського округу. У випадках, передбачених законодавством, інформація передається до спеціально уповноважених органів з питань запобігання корупції.

 

Також нагадуємо, що повідомлення завідомо неправдивих відомостей тягне за собою відповідальність, передбачену чинним законодавством.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці