Посилено взаємодію у розслідуванні кримінальних проваджень в галузі охорони довкілля


Державна екологічна інспекція Карпатського округу взяла участь у нараді щодо взаємодії державних органів під час розслідування кримінальних проваджень в галузі охорони довкілля. Захід організовано ГУ Нацполіції в Івано-Франківській області. Працівники прикарпатської поліції зустрілися з представниками органів влади, наділеними повноваженнями в галузі охорони навколишнього середовища.

Присутні обговорили проблемні питання щодо документування та розслідування правопорушень у галузі охорони довкілля, особливості призначення та проведення експертиз у вказаній сфері, питання взаємообміну інформацією та документами, спрямування кримінальних проваджень до суду.

До заходу долучилися слідчі та дізнавачі поліції Івано-Франківщини, а також представники органів влади: Державної екологічної інспекції Карпатського округу,  Управління з контролю за використанням та охороною земель ГУ Держгеокадастру в області, Управління Державного агентства рибного господарства в області  і судові експерти Івано-Франківського відділення Київського науково-дослідного інституту судових експертиз.

За підсумками зустрічі буде посилено взаємодію правоохоронців та відповідних державних органів під час документування і розслідування кримінальних проваджень у галузі охорони навколишнього природнього середовища.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці