Для працівників Інспекції проведено навчання на тему подання щорічних декларацій   


07 лютого 2022 року для працівників Державної екологічної інспекції Карпатського округу проведено антикорупційне навчання на тему: “Порядок подання декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування у 2022 році”.

Навчання організовано з метою посилення контролю за дотриманням вимог законодавства у сфері державної служби та запобігання і протидії корупції, підвищення  відповідальності державних службовців щодо дотримання ними правових зобов’язань.

На заході були присутні в. о. начальника Інспекції Колегай В.А., його заступники, державні службовці Інспекції. Навчання відбувалося в он-лайн форматі,   здійснювалась трансляція для працівників Інспекції, дислокованих в м.Івано-Франківську та м.Чернівці. 

Навчання провів Манастирський Ю. В., завідувач сектору з питань запобігання та виявлення корупції Чернівецької облдержадміністрації, який виступив з презентацією щодо здійснення декларування у 2022 році, а також відповів на актуальні запитання працівників Інспекції.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці