За результатами перевірок Державної екологічної інспекції Карпатського округу у 2021 році сплачено до держбюджету понад 10 млн.грн.


09 лютого 2022 року в Державній екологічної інспекції Карпатського округу проведено нараду за підсумками 2021 року.  Основними питаннями порядку денного були результати роботи за минулий рік та аналіз стану виконання документів контрольної групи.

На заході були присутні в. о. начальника Інспекції Вадим Колегай, перший заступник начальника Інспекції Михайло Аврам, заступник начальника Інспекції Григорій Полковніков, начальники управлінь, керівники та заступники керівників структурних підрозділів Івано-Франківського та Чернівецького управлінь.

Керівництвом Інспекції здійснено аналіз інспекційної діяльності за 2021 рік,  порівняння показників з попередніми періодами, а також за аналогічний період в розрізі інших територіальних органів Держекоінспекції України.

Зокрема, у 2021 році кількість проведених перевірок зросла на 12%, кількість складених протоколів – на 24%, сума накладених штрафних санкцій – на 38%, сума збитків, сплачених до державного бюджету – на 213% порівняно з 2020 роком. Загалом надходження до Держбюджету від штрафних санкцій та завданих довкіллю збитків за 2021 рік склали 10 680 623 грн.

В рамках конструктивного діалогу обговорено основні проблемні питання в роботі, шляхи їх вирішення, а також пріоритетні напрямки  на 2022 рік.


ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці