На Буковині за спалювання сухої рослинності порушники притягнуті до відповідальності

З початком пожежонебезпечного періоду на території Чернівецької області Державною екологічною інспекцією Карпатського округу посилено заходи щодо запобігання та протидії пожежам в природних екосистемах регіону.

З цією метою, Інспекцією спільно з представниками ГУ ДСНС в Чернівецькій області та ГУ УМВС в Чернівецькій області проведено ряд заходів на предмет дотримання вимог природоохоронного законодавства протягом пожежонебезпечного періоду. В ході проведеної роботи виявлено факти самовільного випалювання рослинності та її залишків на території Глибоцької ТГ Чернівецького району. Двох громадян притягнуто до адміністративної відповідальності за частиною 1 статті 77-1 КУпАП у вигляді штрафу на загальну суму 6120 грн.

Робота Інспекції в даному напрямку роботи і надалі буде проводитися в посиленому режимі.

У ці важкі часи для нашої держави, черговий раз звертаємось до усіх громадян з проханням дотримуватись правил пожежної безпеки в умовах природного довкілля, не спалювати суху траву та залишки рослинності, не провокувати таким чином виникнення пожеж, котрі можуть завдати чимало шкоди людям, державі та довкіллю.

Все буде Україна!!!!

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці