У Чернівцях провели нараду щодо отримання додаткових коштів по екологічному податку

07 листопада 2019 року перший заступник начальника Державної екологічної інспекції Карпатського округу Аврам Михайло Михайлович взяв участь у спільній нараді з питань отримання додаткових коштів по екологічному податку та організацію обміну інформацією. Захід відбувся за участі представників Управління екології та природних ресурсів Чернівецької облдержадміністрації та ГУ ДПС У Чернівецькій області.

М.Аврам під час засідання надав інформацію Державної екологічної інспекції Карпатського округу щодо кількості перевірених у 2019 році на території Чернівецької області суб’єктів господарювання, які здійснювали викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами забруднення атмосферного повітря, скиди забруднюючих речовин безпосередньо у водні об’єкти, розміщення відходів (крім розміщення окремих видів (класів) відходів як вторинної сировини, що розміщуються на власних територіях (об’єктах) суб’єктів господарювання).

За підсумками заходу досягнуто домовленості щодо обміну інформацією між Державною екологічною інспекцією Карпатського округу, Управлінням екології та природних ресурсів Чернівецької обласної державної адміністрації та Головним управлінням Державної податкової служби у Чернівецькій області.

В межах домовленості ГУ ДПС у Чернівецькій області щокварталу буде надавати інформацію щодо розміщення відходів відповідно до поданих декларацій з екологічного податку.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці