В.о. начальника Державної екологічної інспекції Карпатського округу Сергій ГАЄВСЬКИЙ взяв участь у нараді з питань ведення мисливського господарства в умовах воєнного стану

08 вересня 2022 року в.о. начальника Державної екологічної інспекції Карпатського округу Сергій ГАЄВСЬКИЙ взяв участь у нараді з питань  ведення мисливського господарства в умовах воєнного стану, яку з користувачам мисливських угідь області провів начальник Івано-Франківського обласного управління лісового та мисливського господарства Сергій Кокоць. 

У нараді взяли участь народні депутати України Ігор Фріс та Олександр Матусевич, заступник голови  обласної державної адміністрації Віталій Ільчишин, керівники управлінь екології та природних ресурсів ОДА, Державного агентства меліорації та рибного господарства, управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини ГУ   Держпродспоживслужби в області, представники  ГУ  Нацполіції в області.

В ході наради обговорено питання ведення мисливського господарства в умовах воєнного стану (охорона тваринного світу в т. ч. на територія та об’єктах природно-заповідного фонду, регулювання чисельності шкідливих тварин, заготівля кормів, підготовка до зимового періоду. Питання плати за користування мисливськими угіддями. 

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці