Відбулось  нагородження  переможців  екологічно-християнського  конкурсу

          16 грудня 2022 року в Івано-Франківську відбулось урочисте нагородження переможців екологічно-християнського Всеукраїнського конкурсу «Відповідальність за створіння-2022». Основна мета конкурсу – плекати, формувати та розвивати свідому відповідальності за навколишнє середовище.  Захід організовано Бюро УГКЦ з питань екології вже дванадцятий рік поспіль. Державна екологічна інспекція Карпатського округу щорічно бере участь в оцінюванні конкурсних робіт.

Цього року ключовими завданнями конкурсу стали наголос на екологічних наслідках війни та переосмислення відповідальності  за довкілля в контексті воєнного стану.

      Oрганізатори нагородили переможців грамотами та подарунками екологічного спрямування, які сприятимуть дружньому ставленню до довкілля.  Призерами стали учасники кожної з шести номінацій конкурсу: «Проповідь/роздуми», «Казка», «Молитва», «Вірш», «Малюнок», «Відеоролик». Родзинкою церемонії нагородження став розіграш суперпризу – екологічного велосипеда.

            Від Державної екологічної інспекції Карпатського округу  грамотами нагороджені учасники конкурсу, які найбільш вдало висвітлили екологічну тематику.

           Визначити переможців було нелегко, оскільки багато конкурсних робіт свідчать про ґрунтовні екологічні знання, неабияке творче натхнення, фантазію і талант, художнє уміння учасників, і що особливо важливо – про високу екологічну свідомість та почуття відповідальності за природне довкілля. 



ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці