Екологічна  інспекція  провела  зустріч з молоддю


Державна екологічна інспекція Карпатського округу взяла участь у зустрічі за круглим столом з учнями старших класів м. Івано-Франківська на тему: “Молодь і довкілля”. Захід відбувся в Івано-Франківській обласній бібліотеці для юнацтва, де з нагоди Дня довкілля організовано проведення екологічного тижня. В засіданні також взяли участь представники Головного управління ДСНС України в області, молодіжного громадського центру «Еталон» та Бюро з питань екології УГКЦ.

Мета «екологічного тижня» – познайомити юнацтво з фахівцями з екологічних питань, спонукати молодь думати про довкілля та своє місце в ньому, допомогти усвідомити екологічні проблеми краю, виховати почуття відповідальності за природу рідної землі, сприяти формуванню екологічної культури підростаючого покоління.

Від представника Інспекції учні дізнались про структуру державної природоохоронної системи, роботу Держекоінспекції, про основні проблеми довкілля області та шляхи їх вирішення.

Виступаючі відповідали на численні запитання школярів і наголошували, що покращувати екогічну ситуацію потрібно починати із себе, зі своєї сім¢ї, зі свого подвір¢я, з особистого ставлення до оточуючого середовища.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці