Результати інспекційної роботи  з 01 по 07 вересня 2023 року

 

Державними інспекторами з охорони навколишнього природного середовища Карпатського округу з 01 по 07 вересня 2023 року за результатами проведених заходів із запобігання та виявлення адміністративних правопорушень у сфері охорони навколишнього природного середовища на території Івано-Франківської та Чернівецької областей притягнуто до адміністративної відповідальності 27 осіб на загальну суму штрафів 6 018 грн, всі штрафи сплачено у добровільному порядку.

Під час здійснення заходів, спрямованих на запобігання та виявлення адміністративних правопорушень, виявлено факт несанкціонованого розміщення будівельних відходів  на землях державної власності в районі вулиці Рівненської  міста Чернівці. Працівники Інспекції викликали на місце події оперативну групу ГУ Нацполіції в Чернівецькій області з метою встановлення винних осіб, фіксування слідів та знарядь злочину.

Окрім того, фахівці Інспекції виїжджали для участі в роботі комісій органів місцевого самоврядування та робочих груп з питань, що належать до повноважень Інспекції, а також залучались як спеціалісти різними правоохоронними органами в рамках кримінальних проваджень.

 

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці