В Чернівецькій області оновлено матеріально-технічну базу Державної екологічної інспекції Карпатського округу

З метою оперативного та ефективного здійснення державного нагляду (контролю) за дотримання вимог природоохоронного законодавства на території Чернівецької області, відповідно до рішень обласних виконавчих та представницьких органів влади, з обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Державній екологічній інспекції Карпатського округу виділено 285 тис. грн для придбання матеріально-технічних засобів.

За дані кошти Інспекцією придбано тепловізор Pulsar Helion XQ 50, цифровий бінокль нічного бачення з функцією відео/фотофіксацією FNN BINOX-HD D 4-16X, квадрокоптер Mavic 2 Enterprise Dual. Крім цього, придбано на 55 тис.грн паливно-мастильних матеріалів (бензин А-92 та А-95). За допомогою закуплених засобів державні інспектори з охорони навколишнього природного середовища більш оперативно та ефективно зможуть боротися з браконьєрством тваринного світу та водних біоресурсів, виявляти факти незаконних рубок лісових ресурсів, незаконного видобування надр, засмічення земель тощо.

Для ведення в Інспекції електронного документообігу придбано 4 багатофункціональних пристроїв Canon I-SENSYS MF 3010, які  дадуть змогу оперативно забезпечити документообіг в Інспекції.

Державна екологічна інспекція Карпатського округу висловлює подяку Чернівецькій обласній державній адміністрації та Чернівецькій обласній раді за небайдуже ставлення до екологічних проблем області та за фінансову допомогу, яку надано Інспекції для ефективного здійснення державного нагляду (контролю) на території Чернівецької області.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці