Виявлено незаконну зрізку зелених насаджень на суму понад 86тис.грн.

         Державна екологічна інспекція Карпатського округу, розглядаючи звернення громадяна Гураля В.В. щодо вирубки зелених насаджень, здійснила позапланову перевірку в с.Березівка  Тисменицького району Івано-Франківської області.

          За результатами перевірки на березі місцевого потічка в с.Березівка   виявлено пні свіжозрізаних дерев породи вільха в кількості 34 штуки. Розмір шкоди, заподіяної внаслідок незаконного знищення зелених насаджень, становить 86,4тис.грн. На час перевірки інформації про перебування у власності (користуванні) земельної ділянки, на якій видалено зелені насадження, її цільового призначення, сільською радою не представлено.

З метою встановлення винних осіб та подальшого притягнення їх до відповідальності матеріали перевірки направлено в Тисменицький ВП ГУНП в Івано-Франківській області.

Державна екологічна інспекція Карпатського округу висловлює вдячність небайдужим громадянам, завдяки пильності яких виявляються та припиняються порушення вимог природоохоронного законодавства.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці