Андрій Мальований та Роман Шахматенко перебувають з робочим візитом на Івано-Франківщині

 

Сьогодні, 08.10.2020, Андрій Мальований, Голова Державної екологічної інспекції України, та Роман Шахматенко, заступник Міністра захисту довкілля та природних ресурсів України,  перебувають з робочою поїздкою на Івано-Франківщині, в рамках якої взяли участь у Національному форумі поводження з відходами та зустрілись з колективом Державної екологічної інспекції Карпатського округу.

Під час зустрічі з колективом Р.Шахматенко проінформував про зусилля, які докладає Міндовкілля щодо розробки та внесення змін до законодавчих і нормативно-правових актів природоохоронного характеру. А також наголосив інспекторському складу на важливості здійснення державного контролю в галузі оцінки впливу на довкілля.

А.Мальований повідомив, що Держекоінспекція працює над забезпеченням належних умов праці для кожного фахівця, покращенням матеріально-технічного забезпечення. Природоохоронна служба перебуває на порозі трансформації, йде на шляху збільшення можливостей і підвищення вимог до особового складу. Наголосив, що колектив Інспекції – це дієва, рішуча команда, спроможна прийняти професійні виклики.

Андрій Миколайович та Роман Сергійович вислухали пропозиції та відповіли на численні запитання колективу, подякували працівникам Інспекції за нелегку роботу.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці