Керівництво Державної екологічної інспекції Карпатського округу


В.о.начальника Державної екологічної інспекції Карпатського округу – Головного державного інспектора з охорони навколишнього природного середовища Карпатського округу

                                                                 ГАЄВСЬКИЙ  Сергій Броніславович


Наказом Державної екологічної інспекції України від 20.03.2024 №46-тр/р покладено виконання обов'язків за вакантною посадою начальника Державної екологічної інспекції Карпатського округу - Головного державного інспектора з охорони навколишнього природного середовища Карпатського округу

АВРАМ Михайло Михайлович


Перший заступник начальника Державної екологічної інспекції Карпатського округу – перший заступник Головного державного інспектора з охорони навколишнього природного середовища Карпатського округу

 

1982 року народження.

Народився в м.Чернівці.

Повну вищу освіту здобув в Чернівецькому державному університеті імені Юрія Федьковича, за спеціальністю «Психологія». У цьому ж університеті здобув кваліфікацію магістра державної служби за спеціальністю «Державна служба» з відзнакою.

З 2004 року перебуває на державній службі, працював на різних посадах природоохоронної сфери. Присвоєно 4 ранг державного службовця.

Наказом Державної екологічної інспекції України від 18.12.2018 № 425-о призначений на посаду першого заступника начальника Державної екологічної інспекції Карпатського округу.

телефон: (0372) 52-63-36

електронна пошта: karpati@dei.gov.ua  


  

КОЛЕГАЙ Вадим Анатолійович

Заступник начальника Державної екологічної інспекції Карпатського округу – заступник Головного державного інспектора з охорони навколишнього природного середовища Карпатського округу

1973 року народження.

Народився в м.Чернівці.

Закінчив національний університет «Одеська юридична академія» за спеціальністю «Правознавство», отримав  кваліфікацію «бакалавр-юрист». Повну вищу освіту здобув в Чернівецькому державному університеті ім.Ю.Федьковича за спеціальністю «Правознавство», отримав  кваліфікацію «юрист».

Працював на керівних посадах у різних галузях народного господарства.

На державній службі з 2020 року. Присвоєно 6 ранг державного службовця.

Наказом Державної екологічної інспекції України від 29.04.2020 № 117-о призначений на посаду заступника начальника Державної екологічної інспекції Карпатського округу.

  

ПОЛКОВНІКОВ Григорій Васильович


Заступник начальника Державної екологічної інспекції Карпатського округу – заступник Головного державного інспектора з охорони навколишнього природного середовища Карпатського округу

1977 року народження.

Народився в смт.Великий Бичків Рахівського району Закарпатської області.

Закінчив Національну академію внутрішніх справ за спеціальністю «Правоохоронна діяльність», отримав  кваліфікацію «молодший спеціаліст-юрист», у тому ж ВУЗі здобув повну вищу освіту за спеціальністю «Правознавство», отримав  кваліфікацію «юрист». Також закінчив Академію управління Міністерства внутрішніх справ, отримав диплом магістра з відзнакою за спеціальністю «Управління у сфері правопорядку» та здобув кваліфікацію юриста.

Понад 25 років служив в органах внутрішніх справ, пройшов шлях від оперуповноваженого райвідділу до керівника обласного управління внутрішніх справ. Також працював на керівних посадах у різних галузях народного господарства.

На державній службі з 2021 року. Присвоєно 4 ранг державного службовця.

Наказом Державної екологічної інспекції України від 31.12.2021 № 209-тр/р призначений на посаду заступника начальника Державної екологічної інспекції Карпатського округу.



ГАЄВСЬКИЙ  Сергій Броніславович


 

Заступник начальника Державної екологічної інспекції Карпатського округу – заступник Головного державного інспектора з охорони навколишнього природного середовища Карпатського округу

1989 року народження.

Народився в м.Івано-Франківськ.

Повну вищу освіту здобув в ДВНЗ «Прикарпатський національний університет  ім.В.Стефаника» за спеціальністю «Радіофізика і електроніка». Також закінчив   Навчально-науковий інститут післядипломної освіти та дистанційного навчання ДВНЗ «Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника» на спеціальності «Облік і аудит».

Працював на керівних посадах у різних галузях.  З 2019 працював у сфері державного управління.

Наказом Державної екологічної інспекції України від 15.06.2022 №52-тр/р призначений на посаду заступника начальника Державної екологічної інспекції Карпатського округу.


ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці