Екологічна інспекція отримала еко-автомобілі, придбані за кошти Кіотського протоколу

        23 травня 2019 року начальник Державної екологічної інспекції Карпатського округу Ріяфет Гасимов  взяв участь у церемонії передачі нових автомобілів підрозділам Державної екологічної інспекції України. Захід відбувався в Столиці України на вулиці Хрещатик. Державна екологічна інспекція Карпатського округу отримала 2 сучасних і економічних автомобілі марки «Toyota RAV 4 2,5 Hybrid, E-CVT», оснащених бензиновим та електронним двигунами.

В церемоції взяли участь Надзвичаний і Повноважний Посол Японії в Україні Такаші Кураі, Міністр екології та природних ресурсів України Остап Семерак, в.о.Голови Державної екологічної інспекції України Ігор Яковлєв.

Варто зазначити, що автопарк територіальних органів Держекоінспекції не оновлювався вже 10 років. Придбані за кіотські кошти автомобілі спеціально обладнані для використання в складних умовах і призначені для покращення роботи державних екоінспекторів України. Вони в рази підвищать ефективність реагування на порушення природоохоронного законодавства і допоможуть ефективніше захищати українське довкілля. Застосування гібридної силової установки та інтелектуальної системи дасть можливість суттєво скоротити витрати палива під час виконання Інспекцією службових обов’язків та знизити рівень викидів забруднюючих речовин в атмосферу, у тому числі парникових газів. 

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці