У Чернівцях відбулась нарада щодо моніторингу атмосферного повітря

20 листопада 2019 року перший заступник начальника Державної екологічної інспекції Карпатського округу Михайло Аврам взяв участь у робочій нараді щодо виконання окремих положень постанови Кабінету Міністрів України від 14 серпня 2019 року № 827 «Деякі питання здійснення державного моніторингу в галузі охорони атмосферного повітря». Захід проводився  під головування в.о.заступника голови Чернівецької облдержадміністрації–директора Департаменту фінансів Анжели  Дякової.

Участь у нараді також взяли представники управління екології та природних ресурсів Чернівецької облдержадміністрації, Чернівецького обласного центру з гідрометеорології, Головного управління статистики у Чернівецькій області, постійної комісії Чернівецької обласної ради з питань охорони навколишнього природного середовища та природокористування, Чернівецького обласного лабораторного центру МОЗ України, відділу з організації заходів цивільного захисту ДСНС України у Чернівецькій області.

На засіданні обговорено стратегію та напрями впровадження в Чернівецькій області  положень постанови Кабінету Міністрів України від 14 серпня 2019 року №   827 «Деякі питання здійснення державного моніторингу в галузі охорони атмосферного повітря».

За результатами наради прийнято рішення щодо створення обласної комісії з питань здійснення державного моніторингу в галузі охорони атмосферного повітря. Аврам Михайло Михайлович  надав пропозиції щодо включення до складу зазначеної комісії представників Державної екологічної інспекції Карпатського округу.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці